Gangboord 136, AMERSFOORT

Zoek je een ruime, gezellige tussenwoning gelegen in een fijne buurt in Kattenbroek? Dan heeft MARÈLL Makelaars deze instapklare woning Gangboord 136 voor je!

De woningen gelegen aan Gangboord vormen een deel van een scheepsvormig complex, genaamd De Woonboot van de hand van architect Frans van der Seyp. Huisnummer 136 is een heerlijke, uitgebouwde woning met een opbouw zodat je drie woonlagen hebt. De woning is met smaak ingericht, zo is een strakke keuken met een mooie kastenwand gemaakt. De vier ruime slaapkamers met de extra badkamer op de bovenste etage geeft de woning een luxe gevoel.

We nemen je graag even mee:
Bij binnenkomst in de hal valt de mooi glazen deur in zwart frame in het oog. Loop je door de deur dan sta je in de sfeervolle woonkamer met aan voorzijde de lichte keuken. Aansluitend de woonkamer met inbouwkast en de gezellige haard. In de uitbouw is een gezellige eetkamer gecreëerd. De openslaande deuren geven veel lichtinval vanuit de tuin.

Op de eerste verdieping vind je 2 (voorheen 3) ruime slaapkamers en de badkamer met inloopdouche. In de hal is een kast met wasmachine opstelling gemaakt.

Loop je de trap op naar de zolderetage dan vind je hier 2 ruime slaapkamers waarvan één met een bad. Door de grote ramen heb je in deze kamer een heerlijke lichtinval.

De tuin is gelegen op het Noorden. Omdat er verschillende terrassen zijn, kun je hier heerlijk toeven. De berging bevindt zich op het mandelig terrein achter de woningen. Het terrein wordt door alle bewoners van het Gangboord onderhouden. Hier vinden ook vaak de gezellige buurtborrrels plaats.

Wat maakt Gangboord 136 je nieuwe thuis?
– Mooie strakke keuken en inbouwkast met gashaard
– Glazen deur in de hal
– Uitbouw op de begane grond
– Vier ruime slaapkamers
– Twee badkamers
– Heerlijke tuin

Kortom een compleet huis! Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met MARÈLL Makelaars via 033 3030 754.

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!