Lorentzstraat 6, AMERSFOORT

Ben je op zoek naar een sfeervolle jaren 30 woning met heerlijke tuin in Amersfoort Zuid? Dan heeft MARÈLL Makelaars deze heerlijke tussenwoning voor je!

In een fijne buurt ligt op een ruim perceel van 150 m2 deze heerlijke woning. Het huis is prachtig gelegen in het Leusderkwartier. Door de ligging in de buurt als ook de nabijheid van uitvalswegen is het huis perfect gelegen! Zowel aan de voor- als achterkant kijk je vrij weg. De ruime tuin op het zuiden is een dikke plus. De woning behoeft vernieuwing maar daardoor is deze geheel naar eigen smaak aan te passen. Denk aan een uitbouw aan de achterzijde voor een woonkeuken of heerlijke dakkapellen op de bovenste etage. Veel oude details zijn bewaard gebleven, zoals de paneeldeuren, oude vensterbanken en de deurkozijnen. Een liefhebber kan deze woning naar een sfeervol modern thuis brengen.

We nemen je graag mee…

Begane grond:
Aan de voorkant van het huis bevindt zich de entree onder de dakoverstek. Je komt in de hal met trapopgang. De hal geeft onder andere toegang tot het toilet. In de hal bevindt zich ook de gangkast. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met aan de voorzijde een erker over de breedte van de woonkamer. In het midden is de schouw met mogelijkheid tot een open haard. Aan de achterzijde is een raam over de volle breedte die zorgt voor veel lichtinval. Vanuit de hal kom je in de keuken. Deze geeft toegang tot de ruime tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich aan de achterkant een slaapkamer van XX m2 met een balkon en een badkamer met wastafel en douche. Aan de voorzijde tref je de tweede slaapkamer van xxm2 en tenslotte nog een kleinere kamer van XX m2.

Zolderetage:
De zolder biedt genoeg bergruimte. Mocht je hier een volwaardige etage van willen maken, dan is dit zeker mogelijk met behulp van een dakkapel. Hier kan een mooie ruime slaapkamer worden gecreëerd.

Tuin
De heerlijke tuin op het zuiden is vergroot door de aanschaf van het snipperperceel aan de achterzijde. Zou je de woning willen uitbouwen dan blijft voldoende ruimte over om heerlijk buiten te genieten.

Wat maakt Lorentzstraat 6 je nieuwe thuis:

• Sfeervolle woonkamer met erker
• Mogelijkheid tot woonkeuken
• Vrije ligging aan voor- en achterzijde
• Ruime achtertuin
• Orginele details in de woning
• Unieke ligging in Leusderkwartier

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.