Verhoevenstraat 74, AMERSFOORT

Hier wil je wonen! Een heerlijke charmante woning met een achtertuin van maar liefst 50 meter diep en dan nog wel gelegen in Amersfoort Zuid!

De Verhoevenstraat is een gewild straatje, gelegen in de groene wijk het Bergkwartier in Amersfoort. De woning is op loopafstand van de Leusderweg, de gezelligste winkelstraat van Amersfoort. Hier bevinden zich een lekkere bakker, slager, supermarkt en de vele specialiteitenwinkels. Het Nimmerdor bos is je achtertuin. Met de fiets ben je binnen no-time op het station of in de binnenstad. Dit is met recht een toplokatie te noemen!
Op nummer 74 vind je dit perfecte huis voor een gezin en voor liefhebbers van groene vingers.
De voorgevel is werkelijk een plaatje. Met gevoel voor historie en smaak is deze opgebouwd; fraaie leeuwenkopjes boven de ramen, de kleurencombinatie van de gebruikte baksteen en een charmant dakkapelletje.
De woning beschikt over vier maar liefst 4 woonlagen, 5 slaapkamers en een ruime zolder voor veel bergruimte. Met een velux-raam of dakkapel is hier zelfs eenvoudig een 6e slaapkamer te realiseren.

We nemen je graag even mee:

Via de entree kom je in de hal met trapopgang naar boven en toegang tot de diepe woonkamer van 29m2 . De grote ramen en hoge plafonds geven fijn veel licht en een ruimtelijk gevoel. De glas-in-lood ramen in de bovenvensters van de gevelramen zijn prachtig van kleur.
De woonkamer gaat aan de achterzijde over in een grote woonkeuken van maar liefst 19 m2. De keuken heeft een fraaie natuurstenen vloer uit Frankrijk. De keuken heeft openslaande deuren naar tuin. Naast de keuken is het toilet, cv-opstelling en een badkamer in aanbouw. De nieuwe eigenaar kan de badkamer geheel naar eigen smaak afwerken. Een andere mogelijkheid is de ruimte bij de keuken te trekken en de badkamer naar boven te verplaatsen. De visualisaties bij de foto’s geven alvast wat inspiratie voor de verschillende mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop, drie sfeervolle slaapkamers en een wasruimte met toilet. De slaapkamer aan de voorzijde (14m2) heeft met de charmante dakkapel veel sfeer en heeft uitzicht op de oude geveltjes in de straat.
De kamers aan de achterzijde zijn respectievelijk 9 en 6 m2.
In het middenstuk van de verdieping is een wasruimte met toilet.

Tweede verdieping:
Door de opbouw is er een volwaardige verdieping ontstaan met twee slaapkamers. Door grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde is er veel daglicht toetreding en zijn de kamers ruim van formaat (ca 11m2 en ca 13 m2).

De zolder:
Met een vaste trap gaan we tenslotte naar de zolder. Deze vierde woonlaag heeft een serieus hoge nok, en daardoor enorm veel ruimte met een oppervlak van ca 8 m2. Door een veluxraam te plaatsen heb je eenvoudig een extra slaapkamer gecreëerd.

De tuin:
De verrassend diepe achtertuin is gelegen op het noordoosten en is bereikbaar met recht van overpad via de tuin van de buren. De tuin is maar liefst 50 m diep. Direct achter de woning vind je een grote berging met volop ruimte voor fietsen en tuinspullen. De tuin is zo diep dat je er verschillende invullingen aan kunt geven zoals vijvers, verschillende terrassen, tot speeltoestellen of hockeyveldje. Achterin de tuin staat een groot tuinhuis.

Wat maakt de Verhoevenstraat 74 je ‘Nieuwe Thuis’:
• Karakteristieke voorgevel uit begin 1900
• Prachtige glas in loodramen
• Ruime woonkeuken
• Maar liefst 5 slaapkamers en een ruime volledig afgewerkte zolderverdieping met mogelijkheid tot nog meer kamers
• Het woonoppervlak van 134 m2
• Dicht bij diverse basis- en middelbare scholen
• Het bos Nimmerdor op 10 minuten loopafstand en Den Treek op 15 minuten loopafstand
• De ligging ten opzichte van de stad en de Leusderweg met alle leuke winkels om de hoek

Schakel?een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!??