Jonkmandreef 18, AMERSFOORT

Ben je op zoek naar een ruime hoekwoning, rustig gelegen mèt garage vrij uitzicht en heerlijke tuin? Dan heeft MARÈLL Makelaars dit heerlijke huis voor je aan Jonkmandreef 18!

In het rustige, groene Rustenburg ligt deze woning prachtig aan het watertje. De woning ligt op de hoek van de straat en heeft een fijne tuin op het oosten. De huidige eigenaar heeft in het verleden een extra perceel aan de voorkant aangekocht en er is ook een garage bij.

Zou je liever twee garages of kantoor aan huis willen, dan is dat hier mogelijk! Naast de woning ligt een tweede garage die er apart bij te kopen is; ideaal voor een kantoor aan huis, extra woonruimte of bijvoorbeeld een atelier.
Genoeg mogelijkheden!

De woning is altijd goed onderhouden. Aan de binnenzijde is de woning aan modernisering toe. Zo kun je een heerlijke gezinswoning naar eigen smaak realiseren.

We nemen je graag mee…

Via de entree kom je in de hal met meterkast, het toilet met fonteintje, de kelderkast, de trap naar de eerste verdieping, de keuken en tot de woonkamer. De woonkamer is opvallend licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. In de kamer bevindt zich de gezellige houtkachel. De dichte keuken ligt aan de achterzijde en is ruim van formaat. De keuken is in keurige staat, heeft een natuurstenen werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De begane grond leent zich er uitstekend voor om de keuken door te breken en al dan niet naar achteren uit te bouwen.

De eerste verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle drie ruim in opzet door de prettige breedte van de woning van maar liefst 6 meter. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers van 14m2 en 9m2. De slaapkamer aan de voorzijde meet 13m2.
De badkamer is eenvoudig maar goed onderhouden en voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Het raam zorgt voor de natuurlijk ventilatie en fijne lichtinval.

De zolder:
Via een vaste trap kom je op de ruime zolder. Op de voorzolder bevindt zich de cv-ketel. Verder vind je hier een vierde slaapkamer van 12 m2 met achter de verhoogde knieschotten veel bergruimte. De zolder biedt veel mogelijkheden. Door een extra dakkapel kan je hier eenvoudig meer m2 woonoppervlak en daarmee zelfs een 5e slaapkamer realiseren of die geliefde thuis-werkplek.

Buiten:
De voortuin is netjes aangelegd en keurig verzorgd. Aan de zijkant is een extra stukje grond aangekocht zodat je veel groen aan de voorzijde hebt. De achtertuin ligt op het oosten en biedt veel zon. De tuin is heerlijk vrij gelegen door de hoekligging, dus volop privacy! Achterin de tuin bevindt zich een ruime berging. Via de tuin kun je ook de garage betreden die haaks op het perceel staat. In de garage bevindt zich als verrassing nog een keldertje voor extra opslag. De garage is een perfecte plek voor een auto en gereedschap.

Extra garage (separaat te koop):
Naast de woning is een extra garage te koop die haaks op de woning ligt. Deze garage kan worden bijgekocht en kan op verschillende manieren gebruikt worden door de nieuwe eigenaar. Door de ligging van deze garage ten opzichte van het huis kan de nieuwe eigenaar deze desgewenst ombouwen naar een kantoor aan huis, een atelier/hobbyruimte of wellicht een ruime speelkamer voor de kinderen. Mogelijkheden te over.

De ligging:
Jonkmandreef 18 is gelegen in de buurt Rustenburg. Dit is een ruim opgezette wijk en zeer kindvriendelijk. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Met 8 minuten fietsen ben je in de binnenstad van Amersfoort. Je wandelt zo weg in het ‘Waterwingebied’ en het nieuwe sportcomplex Amerena is slechts op paar minuten fietsafstand, evenals het winkelcentrum Wiekslag met diverse basisvoorzieningen.

Wat maakt Jonkmandreef 18 je nieuwe thuis:
– Vrije ligging aan de voor- en achterzijde
– Uitkijkend over het watertje, in een heerlijk rustige wijk
– Veel ruimte in de woning maar ook om de woning
– Mogelijkheden tot 5 slaapkamers van goed formaat
– Mogelijkheid tot een kantoor aan huis door tweede garage bij te kopen
– Hoekwoning met veel licht door de grote raampartijen
– Een zolder met mogelijkheden

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!