Camera Obscurastraat 114, AMERSFOORT

Hier wil je wonen! Ben je op zoek naar een instapklaar, ruim appartement met 2 slaapkamers, in Schothorst vlakbij het centrum? Dit appartement is heerlijk gelegen. Hier woon je boven het winkelcentrum met het NS-station en het historische centrum van Amersfoort op fietsafstand.

Het appartement is zeer smaakvol gerenoveerd met een eigentijds uiterlijk. Alles als één geheel afgewerkt. De keuken, badkamer en het toilet zijn in moderne, strakke kleurstellingen uitgevoerd en de wand- en vloerafwerking is strak. Hier valt weinig tot niets meer te klussen: je hoeft alleen je dozen maar uit te pakken!

Het onderhoud van het appartementencomplex is goed. Zo is in 2021 een nieuw dak gelegd over het hele complex waarbij gelijk dakisolatie is toegepast. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Kortom, qua duurzaamheid klaar voor de toekomst.

We nemen je graag even mee:

Op de begane grond bevindt zich de centrale toegang met de bergingen en de trapopgang naar de appartementen. Via het trappenhuis kom je op de tweede verdieping bij de galerij die toegang geeft tot de appartementen. Naast de entree van de woning bevindt zich aan de buitenzijde van het appartement de meterkast.

Het gehele appartement is voorzien van goed afgewerkte wanden en plafonds en over de gehele vloer ligt laminaat. De woonkamer ligt aan de achterzijde. Deze is ruim en fijn licht door de grote raampartij. Je kijkt heerlijk vrij uit over de omgeving. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de halfopen keuken met toegang tot het balkon dat gelegen is op het zuiden. Door de zonligging en het feit dat het appartement zich op de bovenste verdieping bevindt, kan je hier lang genieten van de zon.

Aan de achterzijde van het appartement liggen de twee slaapkamers van 12m2 en van 6m2. De grote slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een mooie garderobekast.

Via de hal kun je de mooie badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en wasmachine/droger opstelling bereiken. Ernaast is een separaat toilet in dezelfde mooie neutrale kleurstelling gemaakt.
Op de begane grond is een ruime berging aanwezig waar je heel veel spullen kwijt kunt.

Kortom: echt een bezichtiging waard!

Wat maakt Camera Obscurastraat 114 je nieuwe thuis:
• Superstrak afgewerkte, moderne woning
• Mooie en complete nieuwe keuken
• Prachtig sanitair met moderne matzwarte details
• Grote raampartijen aan de voorzijde
• Gezellig balkon op het zuiden
• Heerlijk gelegen bij winkelcentrum en vlakbij de binnenstad
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas
• Gezonde VVE
• Ruime berging op de begane grond met elektra

Schakel?een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!