Kastanjestraat 27, AMERSFOORT

Hier wil je wonen!
Ben je op zoek naar een fijn appartement met een heerlijke tuin, gelegen aan de groene kant van het Soesterkwartier? Dit appartement is perfect gelegen. Hier woon je in alle rust midden in het groen terwijl het station, het Eemplein, het historische centrum van Amersfoort en de natuur van Bosgebied Birkhoven en de Eempolder zich allemaal op fiets- en loopafstand bevinden.

Het 2-kamerappartement is in 2014 gerenoveerd en gelegen op de begane grond. Het grote voordeel hiervan is dat het appartement een heerlijke tuin met ruime berging heeft, te bereiken via een achterom.

We nemen je graag even mee!
Via de voortuin kom je bij de voordeur die toegang geeft tot de hal met meterkast en het toilet met fonteintje. Hier is ook de deur naar de woonkamer. Het gehele appartement is voorzien van glad afgewerkte wanden en plafonds en op de vloer ligt een nette laminaat vloer. De vloer is geïsoleerd.

De woonkamer ligt aan de voorzijde, is ruim en fijn licht door de grote raampartij. In 2016 zijn HR++ ramen geplaatst wat heerlijk comfortabel wonen is. Je kijkt uit op een parkachtige omgeving. Aan de achterzijde van het appartement ligt de keuken en de slaapkamer. De slaapkamer is ruim (10m2) en heeft voldoende plaats voor een goede kast. De grote raam geef veel licht en een plezierig uitzicht over uitzicht over de tuin.

De badkamer is netjes afgewerkt in zwart-wit kleurstelling. De badkamer beschikt over een wastafel en een ruime inloopdouche.
De keuken is van goed formaat en biedt voldoende ruimte om lekker te koken. Via de achterdeur in de keuken kom je in de tuin, die op het oosten is gelegen. Hier kun je heerlijk genieten op je eigen terras. Achterin de tuin vind je een ruime vrijstaande berging. De tuin is ook via een achterom te bereiken.

Over de ligging: De woning is op korte fietsafstand van het Eemplein en de Amersfoortse binnenstad. Het bos Birkhoven is je achtertuin. Met de fiets ben je binnen no-time op het station of in de Eempolder. Dit is met recht een toplokatie te noemen!

Wat maakt Kastanjestraat 27 je nieuwe thuis:
• Perfecte combinatie van groene ligging en voorzieningen
• Strak gestucte wanden en plafonds
• Keurig sanitair
• Heerlijke tuin en berging
• Prachtige, bosrijke en heuvelachtige omgeving
• Geheel voorzien van HR++ glas
• Energielabel B

Schakel?een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!