Anthony van Dijcklaan 26, BAARN

Hier wil je wonen! Starters opgelet! Ben je op zoek naar een heerlijke plek voor jezelf? Dit fijne 3 (voorheen 4) kamer hoek-appartement is gelegen in de geliefde en groene Schildersbuurt dichtbij het gezellige centrum van Baarn. Dit wordt zonder twijfel een fijn nieuw thuis voor je!

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, telt twee balkons met ligging op het zuidoosten, heeft plezierig uitzicht over de wijk en de fraaie tuinen, is goed onderhouden en heeft een grote berging onder het complex.

We nemen je graag mee:

Via het bellentableau en fraaie opgang, zo passend bij het bouwjaar, kom je bij de voordeur van het appartement. De centrale hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer, de eetkamer, toilet, meterkast en keuken. Het appartement is netjes onderhouden en in het gehele appartement ligt een donkere laminaat vloer.

De keuken is in lichte kleurstelling en is netjes onderhouden en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Een nis in de keuken geeft ruimte voor een koelkast en/of wasmachine. Verder vind je hier de deur naar het eerste kleine balkon, een fijne plek om je eerste kop koffie van de dag of ontbijtje te nuttigen.

De woonkamer ligt aan de voorzijde. Door de hoekligging heeft deze kamer een extra raam aan de zijgevel wat het tot een zeer prettige en lichte ruimte maakt. De zon draait er heerlijk om heen. De oude schouw, sierbalken plafond en vaste kast geven veel sfeer aan de ruimte.

In het verlengde van de woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement de eetkamer. Ook hier vind je weer een vaste kast. De eetkamer heeft een ruim balkon, wegkijkend over de groene wijk en fraaie tuinen. Mocht je een derde slaapkamer wensen, dan kan je deze eetkamer ook eenvoudig weer dichtmaken. De kamer heeft namelijk een eigen toegangsdeur vanaf de centrale hal.

De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is wederom voorzien van een praktische vaste kast.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Hier vind je ook een wasmachine aansluiting. Heb je de wasmachine liever in de keuken, dan kan dat want ook daar bevindt zich nog een aansluiting.

Vanuit de keuken bereik je badkamer (2010). Deze is voorzien van wastafel en inloopdouche en kent een neutrale wit/grijs kleurstelling; een grote witte tegel en een strakke sierrand in mozaïek. Het appartement heeft een apart toilet dat toegankelijk is vanuit de centrale hal.

Tenslotte vind je in de onderbouw nog een grote berging met maar liefst vier daglichttoetredingen. Voldoende daglicht dus om deze ruimte ook te kunnen gebruiken als klusruimte.

Wat maakt ‘Anthony van Dijcklaan 26’ je nieuwe thuis:
– Veel ruimte
– Twee heerlijke balkons
– Een nette badkamer
– Energielabel C
– Ruime berging op begane grond
– Gelegen dichtbij het centrum
– Fijne ligging in de Schildersbuurt

Bijzonderheden:
– Per direct beschikbaar
– Een niet-zelfbewoningsclausule is onderdeel van de koopovereenkomst

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!