Soesterweg 349, AMERSFOORT

Starters opgelet! Ben je op zoek naar een betaalbare kluswoning die je geheel naar wens kunt verbouwen? Kom dan een kijkje nemen bij Soesterweg 349. Dit leuke rijtje naoorlogse woningen ligt halverwege de Soesterweg en centraal ten opzichte van binnenstad, NS-station, bos Birkhoven en uitvalswegen. Een heerlijke locatie.

De woning is naar smaak te verbouwen en met een goede uitbouw is het woonoppervlak eenvoudig te vergroten. Ben je een beetje handig, dan is dit een ideale woning!

We nemen je graag even mee:

Bij binnenkomst stap je binnen in de hal met trapopgang naar de eerste etage en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde is een gezellige eethoek te creëren.
Een gezellige schouw in het midden van de kamer verdeelt de woonkamer en hier kun je een fijne zithoek maken. De woning is aan de achterzijde eenvoudig te vergroten door een uitbouw naar achteren waardoor je een heerlijk woonoppervlak kunt creëren. Betrek je daar dan ook nog de ruimte van keuken bij, dan heb je wellicht de gedroomde woonkeuken.
De keuken in de uitbouw aan de achterzijde dateert uit 2021. Hier vind je ook de wasmachine aansluiting. Achter de keuken is het toilet geplaatst.
Met behulp van een overkapping kun je droog oversteken naar de schuur. Ook kun je zo de tuin betreden. De tuin is ruim genoeg om een gezellig terras te maken om te genieten van de zonuurtjes.

De trap in de hal brengt je naar de tweede woonlaag. Hier vind je aan de voorzijde een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers waarvan één met toegang tot het dakterras op de uitbouw. Op de overloop zijn twee bergkasten; één is de ideale plek voor wasmachine en drogeropstelling. De andere bergkast is bij de douche te trekken tot een volwaardige badkamer.
Met de vlizotrap kom je op de bergzolder. Hier vind je ook de CV-opstelling.

Wat maakt Soesterweg 349 je nieuwe thuis?
– Heerlijke ligging in Soesterkwartier
– Kunststofkozijnen met dubbel glas op eerste verdieping en deels op begane grond
– Elektra en keuken uit 2021
– Naar smaak te verbouwen
– Platte daken vernieuwd
– Eenvoudig te vergroten
– Vlakbij NS-station, bos Birkhoven, binnenstad

Let op: het perceel dient te worden ingemeten. Kosten voor het inmeten komen voor rekening van koper.

Bij de verkoop zal er een standaard NVM koopovereenkomst worden gehanteerd. De volgende clausules zullen worden opgenomen:
• Asbestclausule;
• Ouderdomsclausule;
• Niet zelfbewoningsclausule

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!