Hendrik van Viandenstraat 38b, AMERSFOORT

Hier wil je wonen! Op een unieke locatie op loopafstand van de Amersfoortse binnenstad ligt deze heerlijke, ruime en vooral lichte maisonnette in een karakteristiek pand uit 1905. Het appartement heeft een fantastisch dakterras met uitzicht over de daken waar het in de zomer heerlijk toeven is. De hoge plafonds dragen bij aan een ruimtelijk gevoel. Door de stadse ligging zit je overal dichtbij: terrasjes, winkels, supermarkt, sportschool en om de hoek park Randenbroek. Door de indeling zijn er mogelijkheden om een lift of tuinkamer toe te voegen. Kortom, hier wil je wonen!

We nemen je graag even mee:

Via je eigen opgang kom je in de hal met de ruime berging die voldoende ruimte biedt aan je fiets of scooter. In de berging bevindt zich ook de CV-opstelling.

| EERSTE VERDIEPING |
De trap omhoog leid je naar het appartement waarbij je boven op de overloop uitkomt. De overloop geeft toegang tot het toilet in neutrale kleurstelling met fonteintje. Ook is hier de toegangsdeur naar de achterkamer, de trap naar de bovenverdieping en de deur naar de voorkamer. De ruimtes op deze verdieping hebben een hoogte van maar liefst 2,8 meter hoog waardoor de ruimtes nog groter aanvoelen.

De eetkamer aan de voorzijde is ruim en plezierig licht door de hoge raampartijen tot aan het plafond. Vanuit de eetkamer bereik je via openslaande deuren het kleine karakteristieke balkon aan de voorgevel. De eetkamer geeft voldoende ruimte voor een grote eettafel waaraan je lang kunt tafelen met vrienden en familie.

Tussen de voor- en achterkamer ligt de keuken. De houten keuken is voorzien van een fijn RVS 6 pits-gasfornuis met grote oven, een vaatwasser en koel-vrieskast. Door de centrale ligging van de keuken, die in open verbinding staat met de woon- en eetkamer, deel je gewoon lekker mee in het gesprek als je bezoek hebt en je aan het kokkerellen bent.

De achterkamer is ruim met 24 m2 en heeft openslaande deuren naar het grote dakterras. Ook hier voel je weer de ruimte door de hoge plafonds. De lichtinval is heerlijk.

Het terras van 50 m2 biedt veel mogelijkheden waaronder een beschutte groene stadsoase.

| TWEEDE VERDIEPING |
Op de tweede woonlaag van de maisonnette vind je een ruime overloop met vaste kast en toegang tot twee slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde met de voor de bouw zo kenmerkende en charmante dakkapel meet 18 m2 en heeft een grote inbouwkast.

De slaapkamer aan de achterzijde meet 16 m2 en hier is een kleinere inbouwkast gemaakt. Deze kamer is wederom heerlijk licht door de grote raampartij en je kijkt hier prettig weg over de daken.

De badkamer is met bijna 8 m2 ruim bemeten is dan ook voorzien van een groot hoekbad, hangend toilet en wastafel. De lichtkoepel zorgt voor plezierig natuurlijk licht.

Het appartement is her en der aan modernisering toe. De hoeveelheid ruimte, het prachtige geveltje en de sublieme ligging maken dit echter tot een heerlijke woonruimte met veel mogelijkheden.

| MOGELIJKHEDEN TOT LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN |

Het is mogelijk in de eigen opgang een lift te maken zodat de beide woonlagen zonder trappen zijn te betreden. In onze brochure hebben we ter illustratie visuele impressies en aangepaste plattegronden opgenomen. Zo kun je levensloopbestendig wonen in de Amersfoortse binnenstad.

Wat maakt Hendrik van Viandenstraat 38B ‘Je nieuwe thuis’:

– Toplokatie in het centrum van Amersfoort; alles binnen handbereik
– Met 5 minuten lopen sta je in hartje Amersfoort met terrasjes, restaurants en leuke winkeltjes
– Om de hoek bij Park Randenbroek
– Eigen opgang en ruime berging
– Groot dakterras
– Zeer ruim appartement van maar liefst 128 m2
– Veel licht door de grote raampartijen
– Karakteristieke gevel met hoge plafonds
– 2 grote slaapkamers
– Mogelijkheid tot lift en daarmee levensloopbestendig wonen

Gezien de leeftijd van de woning wordt in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule opgenomen.
Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!