Lange Brinkweg 82, SOEST

Hier wil je wonen! Gelegen op één van de mooiste plekjes in Soest vind je deze sfeervolle twee-onder-één-kapwoning. Deze fijne gezinswoning is gelegen tegenover de prachtige Eempolder, wat een werkelijk fenomenaal uitzicht geeft. De voorzieningen van Soest zijn allemaal op loop- of fietsafstand dus overal dichtbij! Het ruime perceel van maar liefst 400 m2 gelegen op het zuidwesten staat garant voor vele zonuurtjes. Het is een huis met karakter waar je lang kunt blijven wonen! De binnenkant van de woning is aan vernieuwing toe maar de woning heeft veel mogelijkheden! Zo is deze eenvoudig te vergroten met een uitbouw en ook dakkapellen behoren tot de mogelijkheid. Zo wordt het jouw eigen thuis!
Met de supermarkt, winkels en restaurantjes om de hoek, is dit met recht een toplokatie te noemen!

We nemen je graag mee:

Entree
De voortuin vormt een mooie groene barrière tussen de straat en het huis. De eigen oprit voor de woning biedt met gemak plaats aan twee auto’s.
Bij binnenkomst in de hal valt meteen de tegellambrisering uit de jaren ’30 op. Deze geeft een fijne sfeer aan de hal. In de hal vind je de meterkast, trapopgang naar de eerste etage, toegang tot toilet en toegang tot de woonkamer.

Beneden
Aan de voorzijde van de woning is een heerlijke plek voor een eetkamer. Het raam biedt uitzicht op de Eempolder, wat een plaatje. De openhaard biedt de sfeer die deze woningen zo geliefd maken. Door de hoekligging en de ramen aan de zijkant valt veel licht naar binnen.
De eetkamer gaat over in woonkamer gelegen aan de achterzijde. Deze ruimte is op een eenvoudige manier te vergroten door een uitbouw naar achteren waardoor je gelijk openslaande deuren kunt toevoegen, een fijne plek om even bij te kletsen na een drukke dag.
Aan de achterkant van de woning ligt de keuken in L-opstelling. Neutraal in wit en houtlook kleurstelling en voorzien van een 4-pits gasplaat, vaatwasser en veel bergruimte. De keuken komt uit op de achtertuin, zo heb je toegang tot het terras waar je heerlijk met je koffie van de zon kunt genieten.

Eerste verdieping:
De vaste trap in de hal brengt je naar de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde ligt een grote, lichte slaapkamer van ca 13 m2, een heerlijke kamer.
De tweede slaapkamer van ca 8 m2 ligt aan de achterzijde. Deze is plezierig ruim en is door de raampartijen heerlijk licht.
De badkamer is van goed formaat. Hier vind je een inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de zolder. Door de verrassend hoge kapconstructie is hier een heerlijke en grote slaapkamer te creëren met veel bergruimte om spullen op te slaan.

Buiten:
Aan de achterzijde van de woning is de aangebouwde berging met veel bergruimte, een prima plek voor het stallen van fietsen en tuingereedschap. Hier vind je de CV-installatie van de woning. Achterop het perceel staat een gezellige blokhut. Een heerlijke speelplek voor kinderen.
De achtertuin is zeer ruim bemeten met ca 235 m2. Hierdoor biedt het volop mogelijkheden om gezellige terrasjes aan te leggen om heerlijk van de zon te genieten of wellicht de zolang gedroomde moestuin.

Wat maakt Lange Brinkweg 82 ‘je nieuwe thuis’:
– Jaren ’30 tweekapper
– Groene oase bij de Eempolder
– Sfeer en ruimte
– Groot perceel (400 m2)
– Rustige ligging en toch bij voorzieningen
– Eigen oprit
– Mogelijkheid tot uitbouw en opbouw

Koopovereenkomst:
Bij de verkoop wordt een standaard NVM koopovereenkomst gehanteerd. Bij de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen:
– Niet zelfbewoningsclausule
– Ouderdomsclausule
– Asbestclausule

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!