Trekvogelweg 34, AMERSFOORT

HELAAS ZIJN ALLE BEZICHTIGINGSMOMENTEN AL VOL

Ben je op zoek naar een ruime hoekwoning mèt garage en grote tuin, dan heeft MARÈLL Makelaars dit heerlijke huis voor je aan Trekvogelweg 34!

Tegenover het waterwingebied ligt deze woning met maar liefst 5 slaapkamers! De woning ligt op de hoek van de straat en heeft een heerlijke ruime tuin, oprit en een garage. De garage is op verschillende manieren in te zetten. Zo zou je hier ook een heerlijk kantoor aan huis of een atelier kunnen maken. Genoeg mogelijkheden.
Deze gezellige woning ligt net buiten het centrum van Amersfoort. Met 10 minuten fietsen sta je midden op de Hof. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen.
De woning is goed onderhouden, denk aan nieuw schilderwerk en vervanging van daken. Aan de binnenzijde is de woning aan modernisering toe. Zo kun je een heerlijke gezinswoning naar eigen smaak realiseren.

We nemen je graag mee…

Via de entree kom je in het voorportaal met meterkast en de deur naar de hal. De hal geeft toegang tot het toilet met fonteintje, de kelderkast, de trap naar de eerste verdieping, de keuken en tot de woonkamer. De woonkamer is opvallend licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. In de kamer bevindt zich de gezellige tegelkachel met warmtemuur. De halfopen keuken ligt in de uitbouw aan de achterzijde en hier is ruimte voor een gezellige woonkeuken.

Via de trap in de hal kom je op de overloop met toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle vier ruim opgezet door de breedte van de woning (ca 6 meter). Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers van 10m2 en 8m2. De twee slaapkamers aan de voorzijde meten 11m2 en 7m2.

Via een vaste trap kom je op de ruime zolder. Hier bevindt zich de ketel en wasmachine- en drogeraansluiting. De zolder biedt veel mogelijkheden. Door een dakkapel kan je hier eenvoudig meer m2 woonoppervlak en daarmee een vijfde en zelfs een zesde slaapkamer creëren.
Ook is het mogelijk om hier een heerlijke werkplek te maken.

De voortuin is netjes aangelegd en keurig verzorgd. De achtertuin ligt op het westen en door het ruime perceel heb je gegarandeerd veel zon. De achtertuin is met mooie beplanting prachtig aangelegd. De tuin is heerlijk vrij gelegen door de hoekligging, vol op privacy! Achterin de tuin bevindt zich een ruime berging die ook via de achterom is te bereiken. Een perfecte plek voor fietsen en tuingereedschap.

Naast de woning is een ruime garage met oprit gebouwd. Deze kun je desgewenst ombouwen naar een kantoor aan huis, een atelier/hobbyruimte of wellicht een ruime speelkamer voor de kinderen. Mogelijkheden te over.

Wat maakt Trekvogelweg 34 je nieuwe thuis:
– Vrije ligging aan de voor- en achterzijde
– Uitkijkend over het waterwingebied, heerlijk wandelen
– Veel ruimte in de woning maar ook om de woning
– Mogelijkheden tot 5 à 6 slaapkamers van goed formaat
– Mogelijkheid tot een kantoor aan huis
– Hoekwoning met veel licht door de grote raampartijen
– Een zolder met mogelijkheden

Schakel?een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!??