Alphons Diepenbrockstraat 12, AMERSFOORT

Wat een leukerd mogen we weer aanbieden met dit huis aan de Alphons Diepenbrockstraat 12!
Deze gezellige woning ligt net buiten het centrum van Amersfoort, met 6 minuten fietsen of kwartiertje lopen, sta je midden op de Hof. Op korte afstand bevindt zich winkelcentrum Euterpeplein voor alle dagelijkse boodschappen. Ook heb je verschillende plekken groen binnen handbereik. Enerzijds het plantsoen direct achter je huis, maar je loopt net zo makkelijk naar Park Randenbroek

De huidige eigenaren hebben flink wat gedaan in de woning de afgelopen jaren. Met veel liefde zijn er verschillende zaken aangepast waaronder de badkamer, toilet en vloer- en wandafwerking. Ook vind je in het huis verdiepte vensterbanken en andere houttoepassingen zoals fraaie radiator-ombouwen.

We nemen je graag mee…

Via de entree kom je in de hal met strak gestucte wanden. Deze geeft toegang tot meterkast, toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. De woonkamer is opvallend licht door de grote raampartij aan de voorzijde. Daarbij heeft het huis ook aan de achterzijde glas tot aan de grond. Doordat het een hoekwoning betreft, heeft de woning ook een zijraam voor nog meer licht. De wanden zijn glad gestuct en er ligt een nette eikenhout look laminaatvloer. De halfopen keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van een 5-pits gasplaat, combi-oven, vaatwasser (2020) en koelvriescombinatie.

De eerste verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De verdieping heeft strakke wanden, een mooie strak doorgelegde laminaatvloer en hoge plinten. De grootste slaapkamer (14m2) ligt aan de voorzijde en heeft ramen over de volle breedte wat voor veel licht zorgt. Met zorg heeft de huidige eigenaar een voorzetwand met houten afwerking gemaakt waarin de stopcontacten netjes zijn afgewerkt en hangende nachtkastjes zijn gemonteerd. Klaar om af te stylen dus met je eigen meubels.
De andere twee slaapkamers (7 en 12 m2) liggen aan de achterzijde van de woning waarvan de grootste kamer een balkon heeft.
Het tweede toilet (2014) is apart en keurig in grijs/witte afwerking, wederom met een mooi houten afwerkrand. De badkamer (2014) is keurig met een grote grijzen tegel en houten badmeubel met fraaie natuurstenen waskom. De regendouche in de ruime inloopdouche maakt het af.

De tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de zolder. Hier bevindt zich de ketel en wasmachine- en drogeraansluiting. Ook vind je aan beide zijden bergruimte achter de knieschotten. De zolder biedt veel mogelijkheden. Door een dakkapel of dakopbouw kan je hier eenvoudig meer m2 woonoppervlak en daarmee een vierde slaapkamer creëren.

Buiten:
De voortuin is netjes aangelegd met mooie haag en een combinatie van strakke tegel en grint. De achtertuin ligt op het zuiden dus je hebt gegarandeerd veel zon. De achtertuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en deels borders met beplanting. Achterin de tuin staat een grote stenen garage. Door het grote raam en de deur heeft het een gezellig aanzicht en is het daarmee een aanwinst voor de tuin. De garage heeft ook nog een garagedeur aan de straatzijde dus ook de auto kan hier gestald worden. De tuin is heerlijk vrij gelegen door het vele groen wat er zich direct achter de woning bevindt, vol op privacy!

Wat maakt de Alphons Diepenbrockstraat 12 je nieuwe thuis:
– Vrije ligging aan de achterzijde, direct aan het plantsoen
– Strakke wandafwerking en hoge plinten
– Mooie badkamer (2014)
– Drie slaapkamers van goed formaat
– Stadse ligging met 6 minuten fietsen en toch rustig
– Hoekwoning met veel licht door de grote raampartijen
– Een zolder met mogelijkheden