Styling by MARÈLL Makelaars

Het gevoel van thuis

Als je je huis gaat verkopen is het, ook in deze verkopersmarkt, goed om te kijken hoe je de woning op zijn best kan presenteren. Of te wel, hoe maak je je huis verkoopklaar voor een optimaal resultaat? Om je huis te kunnen verkopen, begint het bij mensen te enthousiasmeren om bij je te komen kijken. MARELL makelaars doet er alles aan om je woning op zijn best te presenteren en het gevoel van een thuis over te brengen.

Je eigen woningwebsite

Aandacht is een van onze persoonlijke pijlers. Dit betekent maximale aandacht voor je huis.

Wij zijn bij MARÈLL Makelaars altijd op zoek naar interessante en eigentijdse middelen om je woning zo professioneel en onderscheidend mogelijk in de markt te zetten.

Het is natuurlijk belangrijk dat juist jouw woning opvalt binnen het totale aanbod. Hier zetten we dan ook maximaal op in. Naast woningstyling en prachtige foto’s door onze eigen fotografe krijgt je woning ook een eigen website.

Je eigen woningwebsite heeft het adres van je woning; gemakkelijk te onthouden en te vinden dus! Je kunt je de link naar de website makkelijk delen onder vrienden en familie en de woning is op google ook makkelijker te vinden.

Op de eigen woningsite komen de foto’s full-screen maximaal tot hun recht. Op de website kunnen aspirant kopers allerlei informatie over de woning vinden die op Funda niet te vinden is. Naast een brochure met uitgebreide informatie kunnen bezoekers hier bijvoorbeeld een zonnewijzer vinden waardoor je precies kunt zien wanneer en waar er zon in de tuin is. Maar ook de buurtinformatie en documentatie van de woning is hier makkelijk vindbaar.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Bekijk onze cookieverklaring hier.