Taxatie door MARÈLL Makelaars

Enthousiast, daadkrachtig en creatief

Een creatieve makelaar die van een huis een thuis maakt

Gedegen onderzoek en onderbouwing voor een deskundig rapport

Elke opdracht is uniek en maatwerk

Altijd deskundig, eerlijk en reëel advies

Altijd meer dan je verwacht

Taxatie Amersfoort en Omgeving

Woning taxatie Amersfoort nodig? Wij verzorgen graag een officieel NWWI taxatierapport voor je. Een taxatierapport kan je om verschillende redenen nodig hebben. Niet alleen bij financiering van een nieuwe woning, maar ook bij het oversluiten van een hypotheek of bijvoorbeeld bij erfrechtzaken of een nalatenschap. Jouw huis taxeren met MARELL Makelaars? Neem dan contact met ons op.

MARÈLL Makelaars is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), zodat wij een NWWI gevalideerd taxatierapport kunnen verzorgen. MARÈLL makelaars is daarnaast als taxateur ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), het register van gecertificeerde taxateurs.

Wij taxeren tegen scherpe tarieven. Ook spoedtaxaties zijn mogelijk. Indien je besluit je woning door ons te laten verkopen binnen een jaar na de taxatie, dan krijg je de gemaakte taxatiekosten terug.

Neem contact met ons op voor de tarieven. Deze zijn altijd inclusief btw, NWWI- kosten, kadasterkosten, basis bodemonderzoek en onderzoek bestemmingsplan.

Taxatie aanvraag
Privacyverklaring

Je nieuwe thuis nog niet gevonden?
Plaats een gratis zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Bekijk onze cookieverklaring hier.