Maak kennis met MARÈLL Makelaars

Enthousiast, daadkrachtig en creatief

Gedegen onderzoek en onderbouwing voor een deskundig rapport

Altijd meer dan je verwacht

Altijd deskundig, eerlijk en reëel advies

Een creatieve makelaar die van een huis een thuis maakt

Elke opdracht is uniek en maatwerk

MARÈLL Makelaars

MARÈLL Makelaars is door ons, Elles en Marieke, opgericht met de overtuiging dat het bij het kopen en verkopen van een huis echt gaat om de juiste mix tussen emotie, mensen, marketing, persoonlijke begeleiding en goede communicatie.

Onze professionaliteit en deskundigheid combineren we met oprechte interesse in jou en met passie voor huizen en interieur.

We begrijpen wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Niet alleen op het inhoudelijke vlak maar ook persoonlijk. Want soms is een huis kopen of verkopen een memorabel moment in het leven, maar soms ook een minder fijn moment. Wij zijn graag betrokken en luisteren graag om je zo te begeleiden als nodig is.

Enthousiast geworden? We helpen je graag verder.

Elles & Marieke

Elles Steeghs
Marieke Kaal

Transparantie

We geloven in een eerlijk advies tegen een eerlijk en transparant tarief, gekoppeld aan wat we voor jullie doen. Onze transparante werkwijze is zo ingericht dat je kunt kiezen hoeveel MARÈLL Makelaars je nodig hebt.

Echte aandacht

We zijn enthousiast, betrokken en hebben echte interesse. We houden van ouderwets hard werken met gebruik van de nieuwste marketing middelen. We werken voor jullie, met een glimlach, iedere dag!

Service & kwaliteit

Wij regelen alles voor je wat er bij het kopen of verkopen van een huis komt kijken en begeleiden je persoonlijk door het hele traject. Altijd op onze persoonlijke en deskundige manier met de drive om altijd meer te doen dan verwacht.

Denken in mogelijkheden

We denken graag in mogelijkheden en out of the box. Nieuwe manieren van kopen en verkopen zijn we voor te porren. Met de stylingkit onder de arm maken we van ieder huis een warm nest. We geloven namelijk dat je een thuis verkoopt en geen stenen.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Bekijk onze cookieverklaring hier.