Kanaalstraat 80C, UTRECHT

Ben je op zoek naar een uniek en tot in de puntjes afgewerkt appartement met 2 heerlijke slaapkamers, een ruim balkon en een droomkeuken in het gezellige en centrale Lombok? Dan heeft MARÈLL Makelaars deze fantastische woning aan de Kanaalstraat 80C voor je!

Stel je eens voor …
Je loopt door de bruisende Kanaalstraat, brood en baklava van de bakkertjes in je ene tas, verse kruiden en exotisch fruit in de ander. Je trekt de voordeur achter je dicht, stapt je appartement op de tweede etage binnen en bevindt je in een luxe oase. Thuis! Je blik gaat omhoog richting de nok: 1 meter, 2 meter, 3 meter, 4 meter. Wát een verbluffende ruimte.

De boodschappen zet je neer op de moderne bar van de ruime keuken. Deze is vernieuwd in 2020 en voorzien van vijfpitsgasfornuis, vaatwasser en close-in boiler. Vrienden en familie schuiven aan op de barkrukken. Het thema van de open indeling is bourgondische gezelligheid en verbinding. Verbinding tussen keuken, eethoek én zithoek.

Door de openslaande deuren van het riante balkon op het zuiden schijnt de zon naar binnen. Je kijkt uit over de karakteristieke houtzaagmolen de Ster en de musicalaankondiging van het nabijgelegen Beatrix Theater.

Het appartement heeft 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer van 15 m2 ligt op het koele noorden. De tweede slaapkamer (6m2) is nu in gebruik als studeerkamer, een heerlijke thuiswerkplek.

De badkamer heeft alles wat je nodig hebt: wastafel, douche, bad en toilet. Aan opbergmogelijkheden geen gebrek met de verlichte spiegelkast, wasbak met lades en een hoge handdoekenkast. In de badkamer bevindt zich ook een handige afgesloten opstelruimte met wasmachine-aansluiting.

Daarbovenop komt nog een leuke verrassing: aan de riante zolder (niet inbegrepen in het aantal m2) met 2 dakramen kan zelfs de grootste verzamelaar zijn hart ophalen.

Ligging
De wetenschap dat je binnen 7 wandelminuten op Utrecht Centraal staat, geeft een gevoel van vrijheid. Vanaf daar ben je bijvoorbeeld binnen 20 minuten in Amsterdam. Of je blijft gewoon lekker in Utrecht. Want vanaf dit appartement fiets je in 5 minuten naar de levendige binnenstad met leuke barretjes, restaurants en karakteristieke grachten. Muziekliefhebber? Na een concert in Tivoli kun je naar huis lópen.

Ook rust en groen zijn binnen handbereik, met verschillende parken dichtbij, zoals het Majellapark. En via de kinderboerderij van de molen, loop je zo naar park Oog in Al.

Kortom: een unieke, instapklare woning met een prachtige ligging. Je hoeft alleen de verhuisdozen nog uit te pakken.

Wat maakt Kanaalstraat 80C je nieuwe thuis?
– Moderne leefkeuken met bar
– Riant balkon op het zuiden
– 2 slaapkamers
– 4 meter hoge nok
– Veel lichtinval
– Instapklaar
– Op loopafstand vanaf Utrecht Centraal en het centrum

De Kanaalstraat:
De Kanaalstraat is genoemd naar het Merwedekanaal en heeft zijn naam sinds 1892. De winkelstraat trekt vanwege het uitgebreide en gespecialiseerde aanbod bezoekers uit de hele regio. Door de bekendheid van de straat en de centrale ligging ervan in de wijk, is de Kanaalstraat soms synoniem met Lombok.

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!