Van Bemmelstraat 43, AMERSFOORT

Hier wil je wonen! Een goed afgewerkte hoekwoning met tuin op het zuiden van maar liefst 50 meter diep, gelegen aan de gezellige Van Bemmelstraat in Amersfoort-Zuid!

De Van Bemmelstraat is een gewild straatje aan de zuidkant van Amersfoort. De woning is op loopafstand van de Leusderweg, de gezelligste winkelstraat van Amersfoort. Hier bevinden zich een lekkere bakker, slager, supermarkt en de vele specialiteitenwinkels. Het Nimmerdor bos is je achtertuin. Met de fiets ben je binnen no-time op het station of in de binnenstad. Dit is met recht een toplokatie te noemen!

Op nummer 43 vind je dit ruime huis, uitgebouwd en opgebouwd en daarmee 125 m2 groot. Een extra plus is de grote diepe tuin op het zuiden met heerlijk beschutte plekjes en verschillende terrassen zo aangelegd dat je er heerlijk in kan dwalen. Door de fraaie beplanting staat de tuin van voor- tot najaar in bloei.

We nemen je graag even mee:

| DE BEGANE GROND |
In de voortuin, met klinkers bestraat, staan 2 mooie bolcatalpa’s. Het is het ideale plekje voor een leuk bankje. Met een kop koffie in de hand praat je hier gezellig bij met je buren of hou je een oogje in het zeil als je kinderen op straat spelen, hier kan dat nog.
Via de entree kom je in de hal met trapopgang naar boven en toegang tot de keuken en woonkamer.
De woonkamer is voorzien van een houten vloer en de grote ramen en hoge plafonds geven veel licht en een ruimtelijk gevoel. Aan de voorzijde heb je een fijne plek voor een leesstoel of speelplek voor de kleintjes. Loop je door naar achteren dan kom je in de ruime zitkamer, die is gecentreerd rondom de haard.De houthaard geeft sfeer en warmte voor de gezellige winteravonden en is de ideale plek voor een grote zitbank.

De woonkamer gaat over in de half open keuken aan de achterzijde van het huis. De keuken heeft een mooie warme groengrijze kleur op de kastjes, een natuurstenen werkblad, en diverse inbouwapparatuur zoals een vijfpits-gaskookplaat, koel- vries combinatie, vaatwasser, magnetron en oven. Ook is hier plek voor een grote eettafel. Door de lichtstraat in het plafond vang je hier volop licht. De openslaande deuren in de achtergevel mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze leiden naar de grote en diepe achtertuin.

Via de keuken kom je tenslotte nog in de uitbouw. Hier bevindt zich het toilet en nog een werkkamer. Het is een fijne plek om te werken met zicht op de vogels in de tuin en door de vele ramen aan twee zijden plezierig licht.
Een leuk extraatje van dit huis is de oude kelder onder het huis. Deze is vanuit de hal te bereiken met een klein trappetje en is de ideale plek voor je mooie wijnen.

| EERSTE VERDIEPING |
Via de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping. Hier vind je twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is netjes, fijn licht door het gevelraam en voorzien van ligbad, douche en wastafel.
De slaapkamers zijn beide van goed formaat met 11 en 13 m2. Beide kamers zijn voorzien van een mooie laminaat vloer. De slaapkamer aan de voorzijde kijkt uit op de oude geveltjes in de straat. Aan de achterzijde kijk je heerlijk weg over de wijk.

| TWEEDE VERDIEPING |
Een vaste trap brengt ons naar de tweede verdieping.
Op de voorzolder vind je de aansluitingen voor wasmachine en droger en veel bergruimte. Verder vind je hier een grote slaapkamer van maar liefst 20 m2. De kamer beschikt over veel vaste kasten en het grote raam van de dakkapel geeft een fantastisch uitzicht over de wijk, het bos Klein Zwitserland en de kerktoren. Je zou op deze verdieping ook nog een tweede slaapkamer kunnen creëren.

| DE TUIN |
De woningen aan de Van Bemmelstraat staan bekend om hun diepe tuinen. De tuin van nummer 43 is maar liefst 50 meter diep en ligt op het zuiden. De tuin is onder architectuur aangelegd met verschillende terrassen en mooie beplanting. Achterop het perceel staat een groot tuinhuis.

Wat maakt de Van Bemmelstraat 43 je ‘Nieuwe Thuis’:
– Volledig isolatieglas
– Een 50 meter diepe achtertuin op het zuiden
– De ideale plek voor kinderen om op te groeien
– Goed onderhouden woning
– Strakke woonkeuken
– Veel scholen in de directe omgeving
– Wonen in het Bergkwartier
– Mogelijkheid tot vier slaapkamers
– Fijne werkkamer op begane grond
– Gezellige open haard
– De winkels van de Leusderweg om de hoek
– Wonen in een van de gezelligste straatjes van Amersfoort Zuid

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!