Van Spilbergenstraat 15c, AMERSFOORT

Hier wil je wonen! Ben jij op zoek naar een plek voor jezelf, dicht bij de binnenstad met veel ruimte? Kom dan kijken bij Van Spilbergenstraat 15C! Dit appartement ligt op de bovenste verdieping en heeft daarmee het grote voordeel dat het ook een trap naar de zolderverdieping heeft en daardoor een totaal woonoppervlak van maar liefst 106 m2!

De afwerking van het appartement heeft aandacht nodig maar met een beetje liefde kan je er een heel fijn eigen en ruim ‘thuis’ van maken. De basis is namelijk goed en het heeft een energielabel C en gezonde VVE. De bovenste verdieping is door de huidige eigenaar alvast voorbereid met kamerindeling, dakkapel en alle aansluitingen voor een riante tweede badkamer.

Met de ligging in de wijk Kruiskamp ligt het appartement ideaal. Het grenst direct aan de binnenstad van Amersfoort (zelfs uitzicht op ‘De Lange Jan!) en voor de dagelijkse boodschappen heb je het winkelcentrum Neptunusplein om de hoek. Ook medische voorzieningen, verschillende eettentjes en sportfaciliteiten zijn allemaal dichtbij.

We nemen je graag mee:

Op de begane grond betreed je het complex via de centrale hal met bellentableau en brievenbussen. De trap brengt je naar de tweede verdieping, naar de entree van de woning. Via de entree kom je in de ruime hal met intercom, toilet met fonteintje, en meterkast. Verder vind je hier de toegang tot woonkamer, keuken en 2 slaapkamers.

De woonkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van grote ramen wat zorgt voor veel licht. Je kunt ervoor kiezen om de kamer aan de achterzijde bij de woonkamer te betrekken. Zo kan je daar bijvoorbeeld de eetkamer maken met directe toegang tot het grote balkon.

Ook de keuken heeft een eigen deur naar het balkon. De keuken grenst aan de badkamer. Deze is voorzien van wastafel en inloopdouche.

De trap in de hal brengt je naar de tweede woonlaag. Hier vind je nog twee extra slaapkamers, een ruime overloop (de ideale plek voor wasmachine en drogeropstelling) en tenslotte een kamer met alle aansluitingen om er een riante tweede badkamer van te maken.

In de onderbouw van het complex vind je nog een berging en tevens hoort bij het appartement het vrij gebruik van een van de parkeerplaatsen van het complex.

Wat maakt Van Spilbergenstraat 15 C ‘je nieuwe thuis’:
– Energielabel C
– Maar liefst 106 m2 woonoppervlak
– Perfecte stadse ligging
– Uitzicht op ‘De Lange Jan’
– Naar eigen smaak in te richten
– Mogelijkheid tot 2 badkamers

Bij de verkoop zal er een standaard NVM koopovereenkomst worden gehanteerd. De volgende clausules zullen worden opgenomen:
• Asbestclausule;
• Ouderdomsclausule;
• Niet zelfbewoningsclausule

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!