Alberikpad 25, AMERSFOORT

Op zoek naar een toekomstbestendige energiezuinige woning in de geliefde wijk Schothorst? MARÈLL Makelaars mag je deze ruime hoekwoning mèt garage, mèt woonkeuken en vier slaapkamers laten zien!

De woning is voorzien van zoveel duurzame maatregelen dat het gasverbruik minimaal is en de stroomverbruikskosten gedaald zijn tot EUR 0,-. Isolatie, stroomopwekking, hybride verwarming en warmwatervoorziening; aan alles is gedacht. Het betreft een ruime woning met extra perceel waarop een eigen vrijstaande garage is gebouwd.

We nemen je graag mee:

De woning ligt op een hoek aan een hofje. Door de aankoop van een extra perceel aan de zijkant is een ruime tuin ontstaan waar de huidige eigenaar een grote vrijstaande en volledige geisoleerde garage heeft gebouwd. De hoge bomen in de voortuin geven de woning een heerlijk gevoel van privacy. Bij binnenkomst vind je in de hal een toilet en een trap naar de eerste etage. Loop je door dan kom je in de ruime woonkamer.

Bij het binnengaan van de woonkamer valt gelijk de pelletkachel op. Op koude dagen kun je de woonkamer verwarmen met deze gezellige haard. De woonkamer is ruim en hier zijn verschillende gezellige zitjes te creëren. Aan de woonkamer is een uitbouw geplaatst waar een mooie woonkeuken is gemaakt. Opvallend in de woonkeuken is het licht dat door de grote dakramen valt. De keuken is ruim en biedt plek voor een grote eettafel. Naast de woonkeuken bevindt zich de handige bijkeuken met wasmachine/droger opstelling. Hier is genoeg bergruimte te vinden.

Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers, 2 aan de achterzijde van 9m2 en 12 m2 en een slaapkamer aan de voorzijde van 12m2. Aan de voorzijde is ook de badkamer geplaatst met apart douche en bad. Op de overloop vind je de toegang tot het separate 2e toilet. De kozijnen op de eerste etage zijn van kunststof en geheel voorzien van dubbel glas.

Op de zolder is een grote slaapkamer gemaakt van 17m2 met een dakkapel over de volle breedte van de kamer. Aan de andere kant van de kamer zijn twee grote Velux dakramen geplaatst die veel licht toelaten.
Daarnaast is een technische ruimte gecreëerd op zolder. Hier vind je de warmtepomp- en boiler, de CV-installatie, de omvormers van de zonnepanelen en de mechanische ventilatie.

De tuin rondom de woning is ruim met verschillende zitjes. De achtertuin is gericht op het oosten en heeft voldoende zonligging door de grootte.

Naast de woning is een ruime vrijstaande garage gebouwd van maar liefst 21 m2. De garage is geïsoleerd en aan de garage is een overkapping gemaakt waarop zonnepanelen liggen die de garage voorzien van stroom.

ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN
In de afgelopen jaren is de woning dusdanig onder handen genomen dat deze zeer energiezuinig is geworden, oftewel: geen stroomkosten meer! Isolatie, hybride warmtepomp, zonnepanelen èn pelletkachel, aan alles is gedacht:
– Kruipruimte, spouw en dak zijn geïsoleerd
– Dubbele beglazing en kunststof kozijnen
– Zonnepanelen: 12 zonnepanelen en 15 buiszonnecollectoren
– Warmtepompen (2 stuks) icm CV-installatie voor warmwater en verwarming
– Pelletkachel om bij te verwarmen

Wat maakt daarnaast het Alberikpad 25 jouw nieuwe thuis?
– Zeer energiezuinige woning
– Hoekwoning op ruim perceel
– Grote woonkeuken èn bijkeuken
– Grote geïsoleerde garage met voldoende ruimte
– 4 slaapkamers
– Dakkapel over de breedte van de slaapkamer

Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!