Van Randwijcklaan 135, AMERSFOORT

Hier wil je wonen! Want wat een prachtig, strak afgewerkt appartement vind je hier aan de Van Randwijcklaan 135, gelegen aan de rand van de binnenstad met het uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren.
Van Randwijcklaan 135 is een instapklaar 3-kamer appartement (mogelijkheid tot 4 kamers) met een groot balkon dat perfect is gelegen op de zon. Natuurlijk met een eigen berging en parkeerplaats op de begane grond. De ligging van het appartement is heerlijk. Aan de voorzijde kijk je uit over het Valleikanaal en aan de achterzijde zie je elke avond de ondergaande zon achter de Lange Jan verdwijnen.

Het appartement beschikt over energielabel A en is zuinig in energieverbruik. De prettige indeling, de smaakvolle afwerking, het vele daglicht en de moderne woonkeuken en badkamer maken het plaatje compleet.

We nemen je graag mee:

Op de begane grond bevindt zich de centrale hal met keurige afwerking en uitstraling. De lift brengt je naar de derde verdieping waar het appartement zich bevindt.

Via de overdekte galerij kom je bij de voordeur. De entree brengt je naar de hal die meteen links toegang geeft tot de eetkamer. Loop je verder door dan vind je daar de ruime berging met wasmachine/droger aansluiting. Er is daarnaast genoeg bergruimte voor keukenvoorraad en andere spullen.

In de hal geeft een industriële glasdeur toegang tot de eetkamer met aansluitend de keuken. De muren in de eetkamer zijn afgewerkt met een sfeervol behang dat zorgt voor een instant gezellige en intieme sfeer. Op de vloer ligt een mooie, zeer goed onderhouden, eiken lamelparket. De eetkamer gaat naadloos over in de keuken, het hart van de ruimte.
De keuken is in een lichte kleurstelling, goed onderhouden en heeft een parallel opstelling met kastenwand. De keuken is voorzien van inductie kookplaat met variabele zones, wasemkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven en combimagnetron.

Aan de achterzijde van de woning vind je een ruime woonkamer, wederom afgewerkt met het mooie eiken lamelparket en sfeervol behang. De woonkamer heeft maximale lichtinval door de grote schuifpui die toegang geeft tot een groot balkon van maar liefst ca. 8 m2, gelegen op het zuidwesten. Vanuit het balkon kijk je prachtig weg op de binnentuinen en de binnenstad met als centrale eyecatcher de ‘Onze Lieve Vrouwentoren’.

We gaan weer naar binnen, dit keer naar de zijvleugel van het appartement die toegang geeft tot de badkamer, twee slaapkamers, toilet en een tweede berging met CV-opstelling. Beide slaapkamers zijn voorzien van een rustige pvc vloer en hebben een frans balkon. De badkamer heeft een moderne afwerking met een ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Het separaat toilet heeft een strakke afwerking in neutrale kleurstelling en is voorzien van fonteintje.

Berging & Parkeerplaats
Op de begane grond van het complex is een berging van goed formaat en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage.

Ligging
Het appartement is centraal gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht op het Neptunusplein en ook de historische binnenstad van Amersfoort is op loopafstand. Het waterwingebied bevindt zich op korte fietsafstand, een aantrekkelijke groenstrook van maar liefst 2,5 km lang met een variëteit aan flora en fauna. Een fijne plek om te wandelen of voor een rondje hardlopen. Met de auto zijn de uitvalswegen A1 en A28 binnen een paar minuten te bereiken.

Wat maakt ‘Van Randwijcklaan 135’ je nieuwe thuis:
– Strakke, algehele instapklare afwerking;
– Mooie eiken lamelparket vloer in de leefruimtes;
– Twee goede slaapkamers;
– Eetkamer en woonkamer gescheiden met keuken als centraal middelpunt;
– Fantastisch uitzicht over het centrum en de Onze Lieve Vrouwetoren;
– Voorzien van lift;
– Eigen parkeerplaats;
– Veel bergruimte;
– Actieve en gezonde VVE;
– Energielabel A.

Interesse in deze woning? Schakel een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!