Tiellaan 87, AMERSFOORT

Starters opgelet, deze woning wil je niet missen! Een superfijn huis in een van de nieuwste wijken van Vathorst. Tiellaan 87 is in 2022 gebouwd, zeer energiezuinig met een label A++++ en helemaal instapklaar. Hier is het puur een kwestie van dozen uitpakken en lekker genieten van je nieuwe thuis!

De wijk ‘Laakse Tuinen’ is opgezet met veel groen en water en verschillende soorten huizen en bouwstijlen. De ligging is ideaal: dicht bij uitvalswegen, station Vathorst en het winkelcentrum van Vathorst met haar zeer uitgebreide aanbod.

De woning zelf is het bredere type van deze reeks en is strak en hoogwaardig afgewerkt. We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op: mooie moderne keuken, vloerverwarming (en koeling in de zomer), PVC-vloer, zwartstalen deuren, moderne badkamer, noem maar op. Je moet deze woning echt van binnen zien om de sfeer en ruimte zelf te komen ervaren!

We nemen je graag mee:

Entree & Keuken
Aan de voorzijde van het huis is de strak vormgegeven voortuin met mooie groene borders en betonnen plateau met openslaande deuren naar de keuken. De gezellige en moderne leef-keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals grote koelkast, inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser en combi-oven. Op de gehele begane grond ligt een fraaie lichte PVC-vloer, die doorloopt in de verschillende ruimtes en daardoor zorgdraagt voor een extra ruimtelijk gevoel.

Hal
Een prachtige zwart stalen schuifdeur met glas scheidt de keuken van de centrale hal. Hier vind je de meterkast, toilet, trapopgang naar boven en toegang naar de woonkamer. Het toilet is modern afgewerkt en voorzien van hangend closet en fonteintje.

Woonkamer
Ook de woonkamer scheidt zich weer van de hal door een zwart stalen schuifdeur. De glazen schuifdeuren zorgen voor maximale lichtinval en ruimtelijkheid en tegelijkertijd de mogelijkheid om de ruimtes wel van elkaar te scheiden als daar behoefte aan is. De woonkamer heeft een prettige afmeting voor een grote zithoek en vanuit de woonkamer heb je nog toegang tot een diepe ruime trapkast, afgewerkt met mooie dubbele deur. De openslaande deuren naar de tuin zorgen tenslotte voor veel licht en maximaal contact met buiten.

Slaapkamers & Badkamer
De trap in het midden van het huis brengt je naar de eerste verdieping met badkamer en twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn over de volle breedte van het huis en ook hier zijn vloeren en wanden strak afgewerkt. In het midden van de woonlaag bevindt zich in de moderne badkamer een grote inloopdouche met glaswand en wastafelmeubel.

Zolder
Op de zolderverdieping vind je achtereenvolgens een derde slaapkamer, ook ideaal als werkkamer, hobbyruimte of logeerplek. Daaraan grenzend vind je tenslotte nog een berging met de opstelling van de warmtepomp, de WTW-installatie en de wasmachine/drogeropstelling.

Buiten & Parkeren
Allereerst de voortuin; dit is een heerlijke plek om te zitten. Met de openslaande deuren bij de keuken is dit bij mooi weer een verlengstuk van je huis waar je volop met een kopje koffie van de zon kunt genieten.
De achtertuin ligt op het noordwesten en is netjes aangelegd. In de middag en avond zit je hier plezierig beschut en lekker in de zon. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en de schutting die samen met de buren is geplaatst, zorgt voor voldoende privacy. Daarnaast kan je al je spullen handig opbergen in de houten schuur in de achtertuin. Via de achterom bereik je het achtergelegen parkeerterrein met toegang tot de eigen parkeerplaats voorzien van aansluitingen voor een elektrische auto.

Wat maakt Tiellaan 87 ‘je nieuwe thuis’:
– Bouwjaar 2022
– Energielabel A++++
– Strakke afwerking & Instapklaar
– Woning geheel voorzien van vloerverwarming/koeling
– Voorzien van bodemwarmtepomp en WKO installatie en warmte terugwininstallatie.
– Ruime berging
– Eigen parkeerplaats met aansluiting voor elektrische auto

Schakel?een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!