Maak kennis met MARÈLL Makelaars

Enthousiast, daadkrachtig en creatief

Altijd deskundig, eerlijk en reëel advies

Elke opdracht is uniek en maatwerk

Gedegen onderzoek en onderbouwing voor een deskundig rapport

Altijd meer dan je verwacht

Een creatieve makelaar die van een huis een thuis maakt

MARÈLL Makelaars

MARÈLL Makelaars is door ons, Elles en Marieke, opgericht met de overtuiging dat het bij het kopen en verkopen van een huis echt gaat om de juiste mix tussen emotie, mensen, marketing, persoonlijke begeleiding en goede communicatie.

Onze professionaliteit en deskundigheid combineren we met oprechte interesse in jou en met passie voor huizen en interieur.

We begrijpen wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Niet alleen op het inhoudelijke vlak maar ook persoonlijk. Want soms is een huis kopen of verkopen een memorabel moment in het leven, maar soms ook een minder fijn moment. Wij zijn graag betrokken en luisteren graag om je zo te begeleiden als nodig is.

Enthousiast geworden? We helpen je graag verder.

Elles & Marieke

Elles Steeghs
Marieke Kaal

Over ons

Elles Steeghs

“Ik woon al weer bijna 20 jaar in Amersfoort. In deze stad komt, voor mij als iemand die opgegroeid is in Twente en lang in de randstad gewoond en gewerkt heeft, alles bij elkaar. Ik omschrijf Amersfoort dan ook vaak als ‘De achtertuin van het westen en de voortuin van het oosten’. Het is een mooie mix van het stadse met al haar voorzieningen en toch met het intieme en dorpse karakter. Tel daar boven op de centrale ligging en het vele groen rondom Amersfoort en je hebt je hart verloren aan deze stad.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, hou ik van koken en etentjes en sta ik enthousiast op de tennisbaan. Ik word blij van de seizoenen, van alles wat met Italië te maken heeft en van samen zijn met mijn gezin en vrienden.

Met het vak als makelaar komt voor mij alles bij elkaar. Mijn hele werkende leven is ‘dienstverlening en ontzorgen van de klant’ de rode draad geweest. Dat is ook niet zo gek met een Hogere Hotelschool als achtergrond. De combinatie ontzorgen met het creatieve element van stylen, marketen en presenteren, maakt dit een droombaan. Het voelt elke keer weer bijzonder om deel uit te mogen maken bij het aankopen of verkopen van iemands ‘thuis’; vaak een persoonlijk en emotioneel proces.”

“Het leuke van werken in de makelaardij is voor mij het directe contact met klanten. Niet alleen het leukste maar ook het belangrijkste deel van mijn werk. Enerzijds natuurlijk met onze klanten -de verkopers en aankopers- maar anderzijds met de mensen die komen bezichtigen. Het verder helpen van mensen in hun woon-leven geeft zo veel voldoening.

Amersfoort is voor mij de mooiste stad om te wonen en te werken. De Middeleeuwse binnenstad met haar grachtjes waar je heerlijk kunt winkelen en een terrasje kunt pakken, het lommerrijke Amersfoort Zuid met de prachtige Amsterdamse school architectuur om je aan te vergapen maar ook Kattenbroek ontworpen door Ashok Bhalotra, zijn voor mij heerlijke stekken om te mogen wonen.

Naast mijn werk met Elles voor ons kantoor mag ik in mijn vrije tijd graag fietsen en wandelen. En natuurlijk bij voorkeur rondom het heerlijke Amersfoort!”

Marieke Kaal

Transparantie

We geloven in een eerlijk advies tegen een eerlijk en transparant tarief, gekoppeld aan wat we voor jullie doen. Onze transparante werkwijze is zo ingericht dat je kunt kiezen hoeveel MARÈLL Makelaars je nodig hebt.

Echte aandacht

We zijn enthousiast, betrokken en hebben echte interesse. We houden van ouderwets hard werken met gebruik van de nieuwste marketing middelen. We werken voor jullie, met een glimlach, iedere dag!

Service & kwaliteit

Wij regelen alles voor je wat er bij het kopen of verkopen van een huis komt kijken en begeleiden je persoonlijk door het hele traject. Altijd op onze persoonlijke en deskundige manier met de drive om altijd meer te doen dan verwacht.

Denken in mogelijkheden

We denken graag in mogelijkheden en out of the box. Nieuwe manieren van kopen en verkopen zijn we voor te porren. Met de stylingkit onder de arm maken we van ieder huis een warm nest. We geloven namelijk dat je een thuis verkoopt en geen stenen.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Bekijk onze cookieverklaring hier.